Yritys

Putkimaja Oy on kotimainen LVI-alan yritys, jonka omistajana on Jukka Tölli.  Edustamme LVI-alan parhaita tuotemerkkejä ja asennamme sekä huollamme vankalla ammattitaidolla.

Toimimme on pääasiassa Kanta-Hämeen alueella sekä pääkaupunkiseudulla. Ammattitaitoa meillä kaikilla on jo vuodesta 1996 asti ja Putkimaja Oy yrityksenä on perustettu vuonna 2010. Matkan varrelta on kokemusta karttunut linjasaneerauksista, lämmönjakokeskuksista, LVI-huolloista sekä pien-, kerros- että toimistotalojen LVI-asennuksista.

Olemme kasvaneet hyvämaineiseksi yritykseksi, jolle työn laadukas lopputulos on itsestäänselvyys. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, isännöitsijätoimistot, kiinteistöhuoltoliikkeet, urakoitsijat sekä yksityishenkilöt. Käytössämme on myös Hämeen alueen parhaat laitteistot.

Yrityksessä työskentele vakituisesti 5 henkilöä ja palvelemme teitä myös Tuuloksen kauppakeskuksessa sijaitsevassa myymälässämme.  Olemme myös avanneet uuden verkkokaupan, jonka tarkoituksena on palvella asiakkaita, jotka haluavat säästää aikaansa tilaamalla laadukkaat tuotteensa suoraan kotiovelle - ja jopa asennuksen kera.

Toimintamme keskittyy pääasiassa Etelä-Suomeen. Teemme putkitöitä alueella Kanta-Häme - pääkaupunkiseutu, mutta tarvittaessa teemme isompia urakoita myös hieman kauempanakin.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai sähköisellä tarjouspyynnöllä. Teemme teille kustannusarvion ja palvelemme nopeasti ja tehokkaasti. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

  

 

 
 
 

 

 

PUTKIMAJA Oy – Siivolantie 2, 14200 Turenki – Y-tunnus: 2344628-3

Myymälä, Kauppakeskus Tuulonen – Tuulosentie 1 LH 16 , 14810 Tuulos Avoinna ma-pe 10.00 - 17.00

 

© Putkimaja Oy