Tukosten avaamiset

Kun viemäri on tukossa, ota meihin heti yhteyttä! Viemärin tukos on ikävä vaiva, joka voi aiheuttaa ylitulvimista ja ikäviä hajuhaittoja. Viemärin tulviminen voi puolestaan johtaa ikäviin kosteusvahinkoihin, joiden korjaus tulee kalliiksi. Siksi tukkeutunut viemäri on syytä korjata heti.

Kun viemärissä on hajuhaittoja ja tukoksia, viemärin painehuuhtelu on hyvä ratkaisu. Viemärin painehuuhtelu tehdään lämpimällä vedellä, joka irrottaa erilaiset tukokset ja orgaanisen kerrostuman. Viemärihuuhtelu lämpimällä vedellä ilman korkeaa painetta ei vahingoita putkistoa. Erityisesti valurautaviemäreihin muodostuva kerrostuma saadaan hellästi poistettua viemärin painehuuhtelulla, joka ei vahingoita viemärin rakenteita.

Viemärin korkeapainepesu kuuluu myös palveluihimme. Korkeapainepesu on erittäin tehokas menetelmä viemärin avaukseen. Korkeapainepesua voivat toteuttaa vain koulutetut ammattilaiset erikoislaitteistolla. Jopa sadan asteen lämpöisellä korkeapaineisella vedellä irrotetaan rasvat, öljyt, maalit ja muut vaikeasti irtoavat aineet.

 

 
 

 

 

PUTKIMAJA Oy – Siivolantie 2, 14200 Turenki – Y-tunnus: 2344628-3

Myymälä, Kauppakeskus Tuulonen – Tuulosentie 1 LH 16 , 14810 Tuulos Avoinna ma-pe 10.00 - 17.00

 

© Putkimaja Oy