Linjasaneeraukset

Putkiremontti on kiinteistön kunnossapitoon kuuluva korjaustoimenpide. Remontti on ajankohtainen, kun putket ovat noin 50 vuotta vanhoja. Päätös putkiremontista kannattaa tehdä ajoissa. Putkiston kuntotutkimus antaa tärkeää tietoa päätöksenteon tueksi. Jos putkia ei korjata, voi niiden rikkoutuminen vähitellen maksaa kiinteistölle enemmän kuin normaali linjasaneeraus.

Putkiremontin ajankohtaan vaikuttaa putkien tekninen kunto, mutta myös muut kiinteistön korjaustarpeet. Kiinteistön korjaustarpeet selviävät kunnossapitotarveselvityksestä.  Onnistunut putkiremontti eli linjasaneeraus edellyttää suunnitelmallista ja hallittua toimintaa, joten on tärkeää valita kumppaniksi kokenut asiantuntija. Teemme linjasaneerauksia suuriinkin kohteisiin.

Putkiremontti vaatii suunnittelijalta eri rakennustapojen ja -menetelmien kattavaa tuntemusta, laajaa ymmärrystä eri aikoina asennetuista järjestelmistä ja niiden uusimistarpeista sekä visiota järjestelmistä, joihin tulisi varautua tai jotka olisi kustannustehokasta rakentaa linjasaneerauksen yhteydessä.

 

 

 
 

 

 

PUTKIMAJA Oy – Siivolantie 2, 14200 Turenki – Y-tunnus: 2344628-3

Myymälä, Kauppakeskus Tuulonen – Tuulosentie 1 LH 16 , 14810 Tuulos Avoinna ma-pe 10.00 - 17.00

 

© Putkimaja Oy