Palvelut

Putkimaja on Hämeen ja Etelä-Suomen alueella toimiva täyden palvelun putkiliike.

Toimialaamme kuuluu kaikki lämpö-, vesi- sekä ilmastointialan asennus-, huolto- ja korjaustyöt. Palvelemme sekä yrityksiä, taloyhtiöitä että yksityisiä henkilöitä nopeasti ja tehokkaasti.

Putkimaja Oy on moderni ja jatkuvasti kehittyvä perheyritys. Henkilökuntaamme kuuluu alan huippuammattilaisia, jotka palvelevat niin paikan päällä kuin myymälässämmekin. Palvelun taso ja laajuus on kattava - urakoimme, huollamme, asennamme sekä toimitamme kaikki LVI -palvelut ja -tarvikkeet.

Myymälästä ja verkkokaupastamme löydät kokonaiset tuotepaketit myös toimitettuina tai valmiiksi asennettuina.

Huoltopalvelumme hoitaa niin pienet kuin suuretkin putkihuoltotyöt vankalla ammattitaidolla ja urakoimme monenlaisia töitä - niin pientalojen kuin osakeyhtiöidenkin tarpeet. Lisäksi suoritamme putkistojen ongelmien kartoittamista sekä kuntotarkistuksia nauhoittavalla viemärikameralla. Kamera tallentaa nauhoitetun videon myös mahdollista myöhempää tarkastelua varten. Kuvauksia varten meillä on käytössämme alueen parhaat laitteistot!

Putkimajan palveluihin kuuluvat myös vesivirtojen mittaukset sekä -säädöt. Kauttamme saatte myös kokonaiset LVI-suunnitelmat.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

 
 

 

 

PUTKIMAJA Oy – Siivolantie 2, 14200 Turenki – Y-tunnus: 2344628-3

Myymälä, Kauppakeskus Tuulonen – Tuulosentie 1 LH 16 , 14810 Tuulos Avoinna ma-pe 10.00 - 17.00

 

© Putkimaja Oy